úterý 11. dubna 2017

Austrália blíži sa na víťazstvo potom, čo Anglicko koncom roka stratu Alastair Cooka

Betclic-Podrobnosti width="400" style="display:block;margin:auto;text-align:center;" src="https://i.guim.co.uk/img/media/df53210001031841aaa097d6d0dd9e02924380fa/0_0_2983_1791/2983.jpg?w=700&q=55&auto=format&usm=12&fit=max&s=f81aa507874583d2e2c1f689b1dd92dd" />

Alastair Cook ukázal svoj vek. Zápasia s problémom prevencia celkovej poníženie pred podal urnu na konci tohto zápasu, on pálkoval ako anglické batsmen používaných na pálke v teste zápas krikete. V dôsledku toho sa hra stále pokračuje. Anglicko stále chodník 129 behov a existuje Šepoty nejaké škaredé počasie od roku nedeľu popoludní. Ale Cook výpoveď podľa austrálskeho občasným nohe vrtuľový kužeľ, Steve Smith, tesne pred koncom po väčšinu svedomitú 85 v piatich a pol hodiny, znamená to, že jeho strana bude pod veľkým tlakom, aby trvať tak dlho.

Anglicko bola malá záležitosť 332 v ome škaní, keď nasledovala po krátkej príval úderov z Moeen Ali a Mark Wood v prvej polhodine.Takže tam bol značný dôvod pre spomienkovým smien Cook. V skutočnosti to bolo v tejto frenetické lete taký neobvyklý prístup, že jeho snahou bolo ako obdivuhodne metodické a zvláštne fascinujúce. Každý loptičku na svojich zásluh; tie široké boli obvykle ignoruje; klip a strih mu priniesol jeho výbehu.Keby bol runless chvíľu nebol obťažovaný, vzácny výskyt medzi modernými batsmen.

Ale Cook to bol osamelý úsilie, vzdorná demonštrácie Callow kolegami, ako zostať v, dôverou niečí techniku, čaká na niečí čas a tvrdošijne brúsenie preč.

ostatné prišli, zostali poslušne na chvíľu akoby návšteve starobylé príbuzný a odišiel v sortimente spôsobmi.

Adam Lyth, v akom môžeme s istotou predpovedať bol jeho posledným testu smien na chvíľu, štuchol proti Peter Siddle (iné podivné throwback, pretože tr val na bowling čiaru a dĺžku k vylúčeniu niečo iné) a bol chytený v druhom sklze.


V istom zmysle Lyth bol smolu.Jeho povýšenie do testovacieho aréne by sa stalo, keď bolo Anglicko konfrontovaný s menším nové lopty hráčom. Ale môže povedať svojim vnúčatám, aby hral celú sériu Ashes vyhral v Anglicku a jeho výkon bol vyšší ako Pelham Warner, ktorý otvoril v priebehu všetkých piatich zápasov proti Južnej Afrike v 1905-06 bez bodovaní toľko behov ako Lyth; ale bohužiaľ nikto iný, pretože Warner zaznamenal tak málo päť zápasu série.

Ian Bell, ako často sa zdá byť prípad, prilákal veľmi dobrý loptu, a tak opustil arénu opäť pokrútil hlavou.Z tohto dôvodu by nemal byť vystaviť sa príliš výčitky o jeho prepustení v tomto stretnutí, aj keď vyzeral veľmi škrípavý p red padajúce obeť na expedíciu z rýchleho zlepšovania (ako nadhadzovač, ktorý je) Mitchell Marsh, ktorý zdvihol prekvapením .

Joe root prepustenie bolo rozčuľujúce, zachytil jeden z dvoch mužov loitering na nohe strane hranice - rovnako ako to bolo, keď sa snažia zachrániť hru čelia Ishant Sharma na Pánovej vlani. Root zriadila dva Anglicka víťazstvo tento rok v lete, ale to nie je povinné pripojiť každý vyhadzovač.

Jonny Bairstow práve prežil kúzlo od Mitchell Johnson, pričom tri štvorky až do tretieho muža v tomto procese. Ale potom upadol do úlovku na krátku nohu Nathan Lyon.V spätnom pohľade by mal mať previerku výpovede, pretože replay ukázal, že lopta sa dotkol hľadí na prilby na fieldsman Adam Voges, než bol chytený. Z tohto dôvodu revízie mal vidieť ho vzhľadom k tomu, nie von. (Divne sa to stalo Bairstow ako v Bombaji v roku 2012, kedy bol prijatý Gautam Gambhir "chytil" v hlúpom mieste.) Dva lopt y neskôr Ben Stokes, jazdy airily, bol chytený pri preklzu, čo je ďalší frustrujúce mŕtvicu.

< p> Ďalšie tri dni úprava kývol, ale nakoniec Jos Buttler ponúkol uvariť zmysluplnú podporu. On odrazil s väčším pokojom než kedykoľvek v rade. Bol bdelý, ale pozitívny v obrane, hlavne proti Lyonu, ktorý mu zmučené v celom texte.Avšak, ak sa počasie robí veľký zásah hra hore.

Po celú dobu Austrálčania relaxedly otočil skrutku, a ak sa zastavil, aby si myslia, musia začali premýšľal, ako by mohol vzdali tejto série tak rýchlo. Na bezoblačnej deň, Michael Clarke pravdepodobne tiež ďalšie zmeny bowlingové na viac ako než akýkoľvek test kapitán v histórii.

Takže Anglicka bol odpálený o niečo vhodnejšie ako v prvých smenách, ale ani s popolom získal tam je veľa pre nich uvažovať.V skutočnosti je najlepší čas odhaliť nedostatky a oblasti, zrelé pre zlepšenie je v žiari séria víťazstiev

To nemôže byť zaručené, že Trevor Bayliss už citoval americký filozof Elbert Hubbard do jeho tímu. - to by bolo viac v štýle Johna Buchanana, tréner strany Austrálie v ranom 2000s, ktorý mal vo zvyku citovať múdrosť Sun Tzu so zdvihnutým obočím Mark Waugh a Shane Warne. Hubbard povedal: "úlohou je cena za slobodu", a to by mohlo byť niečo pre stranu Cooka k zamysleniu.

Náš tím Anglicka bola daná ich slobodu toto leto a že bolo niečo úžasné. Tie boli vyzvané, aby prijali brzdy off.Späť v máji Cook vyzval svojich mužov "ako predviesť svoje zručnosti." To vyvoláva pozoruhodnú leto, v ktorom anglickí hráči kriketu často priniesla úsmev na našich tvárach. Tam boli dve fascinujúce Testy proti Nového Zélandu a popol znovu získať. Bolo by neslušné sťažovať príliš po tom všetkom utrpení predchádzajúcich 18 mesiacov.

Ale ak Anglicka je, aby sa stal naozaj dobrý bočný niektoré zodpovednosť musí byť spojený s týmto nádherné, novo nájdené slobody. Ak chcete byť oveľa prozaickejšia: nemôžu bat, ako tomu bolo v piatok a očakávať, že bude oslavovaný ako potenciálny dominantnou silou neskorých 2010s. Tam bolo príliš veľa mäkké prepúšťanie, často z nekoncepční pull výstrely.Ktorý bol ešte hrá s lenivé, fuzzy flabbiness než so slobodou.

V sobotu tam bolo trochu viac štrk na pohľad viac zmyslu pre zodpovednosť. Old Elbert, nehovoriac Trevora, by bolo trochu šťastnejší o tom.

Betclic-Recenzia stávkovej kancelárie

Žádné komentáře:

Okomentovat