pondělí 10. dubna 2017

NRL: Päť vecí, je potrebné dávať pozor na bicykli 23

A tak kľúčovú, tieseň, ale naozaj veľmi dôležité kolo 23 tejto národnej Rugby League a to go-hard-a-go-home čas na niekoľko klubov. Souths sú o 30 bodov a dve víťazstvá od vrcholu a už hrali, a vy by ste byť odôvodnené čudujete, prečo match-of-the-kola medzi Souths (4.) a kovbojov (2) nebude obsiahnutá v náhľade kus športových stránkach tohto frajer časopisu. Ale ďalšie historka o televíznych práv NRL muselo ísť až plus Ashes pitva išlo gangbusters, a tak tu čítate Round 23 náhľad po Souths ovládal Cowboys 31-18, je to vec.Bez ohľadu na to, tam je nejaký kvalitný strava v ponuke pre rugby ligy pes tento weekend.Cantering Broncos čeliť zúfalé svätých

Brisbane (1), sa budú snažiť zatknúť ich neskoré-koreniť koktať, keď hostiteľ zúfalé Dragons ( 7.) na štadióne Suncorp. A to by malo byť dobré. Bolo by lepšie, keby Benji Marshall hrali. Ale stále by mala byť dobrá. Domáce strana zaujme svoje obvyklé 30.000 plus fanúšikmi najlepšie obdĺžnikové Rugby League pôdy v krajine. Brisbane je 8-2 doma. Vždy hrať piatok večer. Ich tréner je múdrejšie ako Yoda.Majú niekoľko výhod tečúcej do tohto prípravku.

Kým Wayne Bennett má jemné chrbtice chrbtom v Darius Boyd, Ben Hunt a hot-nohy wunderkid Anthony Milford, zvyšok chrbte divízia má druh žralokov, mm'yeah, vyzerajú o tom. Sa vám páči Jack Reed, je to valivý balvan človeka. Ale Dale Copley, Lachlan Maranta, Jordan Kahu by ste naznačujú, že stále pár rokmi od bytia hotových výrobkov. Zatiaľ tu sú, Top of the Pops, viac bodov než všetci bar kravy, a vy by ste im tip na skóre niekoľko ďalších proti dní.

A čo svätých? Už menovaný Marshall na záložník, ale hamstringy sa nedá veriť pod tlakom. Som väčšiu šancu hrať a som 45-ročný blob.Ale oni predsa majú Josh Dugan na obrancu a Dugan môže bežať ako príslovečný chlpatú kozie v plameňoch. Jeho návrat kop ich všetky pevné kolená a bláznivé linky, a nemá zjavný strach. A Brisbane bude bombardovať a pás ním celú noc.

Ale tento zápas bude možné vyhrať v útočníkov. Bude to semi-final intenzitou, čo znamená jediné: brutalita! Hit a byť hit. Zápasiť ako mongolských siláci. Zamknúť svojho súpera v Smrť čaká všade a bodnúť ho dýky.A keď Sam Thaiday je široký-running back-veslári playing prop a ich lavička z Jarrod Wallace, Mitchell Dodds, Willie Ø synovec Jo Ofahengaue a Kodi Nikorima nie je svrbenie nohavice pôvodu selektorov ešte nie, Broncos dopredu, vedená Queensland verzie Paul Gallen, neskrotný Corey Parker, bude…vyhrá. To je všetko. Budú win.What sa NRL je $ 925m free-to-air TV dohoda znamená pre Super League rugby? Čítať moreWarriors pripravený na Panther kotlíka

Draci išiel do Aucklandu minulý týždeň a pomerne bezpohlavné bojovníci, ktorí sú teraz 200-1 s stávkových kancelárií vyhrať comp, pretože Shaun Johnson nebude hrať znovu v roku 2015.V budúcom roku, kedy majú Johnson a Isaac Luke a Roger Tuivasa-Sheck bopping o sebe, hoo-ha, dávať pozor na to budú mazané Lightnin '. Ale nemajú tých ľudí v tomto roku, a preto bude cestovať do Penrith bojovať zostať relevantné. Sú desiaty, negatívne 57 z hľadiska diferenciálneho a hrať ďalej. To neveští nič dobrého

Napriek tomu, ak sa chystajú vyhrať hru preč. - a oni robili, že štyrikrát v roku 2015 - si myslíte Penrith by bol ten pravý. Panthers (14) nebude semifinále tejto 2015 Telstra Premiership a sú jeden zápas off dna.Ale s ich myseľ bez obáv užiť svoju foot a zapôsobiť svoju vše mocnú tatko Phil 'Augustusova Gould s výhľadom na budúci rok a ďalej, poďme tip miestnych obyvateľov do ruky Kiwi svojej botov bots.Seasons visí na vlásku

lupiči (11. a 2-8 doma), bude hrať o prežitie, zatiaľ čo more Eagles (9), bude hrať za pravdepodobné prežitie a ich veľmi živobytie, keď sa stretnú v GIO štadióne v nedeľu v 2pm. Bude to v suchu, bude to rýchla a mala by byť absolútna guľôčkové tearer, a to najmä v prípade, že lupiči môžu nechať to všetko visieť v ich snahe zostať nažive v roku 2015.Určite majú ľudia, nikto ďalší guľový trhanie ako Blake Austine, ktorý má úkrok stranou, ktorá by mohla bestride Grand Canyon, čo Indiáni s názvom "Ongtupqa", čo znamená "Grand Canyon".

Ale Manly ukázali sa po sebe, aj keď pevnosť Brookvale bičovanie z comp Heavyweights Brisbane (44-14) a Souths (28-8), ktorý hrajú super-horúcou foot v pravý čas roka , Ich tréner je kaktus a hrajú na zmluvy na súpiske 2016 i mimo nej, na Manly alebo kdekoľvek inde. A zdá sa, že zatvrdil Manly ľudskú myseľ.

Ale všetko, čo budete zase ho na poli vidieť dva z najlepších No.6 rokoch trhanie o dnešku.Austin a jeho náprotivok Kieran Foran beží zbrane s guľovým zručností a loptičky, a rozum a pár ďalších vecí, pár hrať full-on Foot. Love sledovanie je hrať.

Dúfam, že sa lupiči vyhrať, pretože NRL s lupičmi je šťastné miesto. Ale budeš musieť uprednostňovať Eagles tu. Príliš veľa skúseností, talent, Brett Stewart, Jamie Lyon, Daly Cherry-Evans, a hrajú zapôsobiť Bob Fulton a pre ich veľmi kariéry. By mal byť ripper.Monday Night Football…je mŕtvy

Ľudia už žiadne podobné Pondelkové nočné futbal, je to vec, stanovenie sadzieb Fizzer. Použili sme ju radi, ľudia hovorievali, Skvelý nápad, pondelok večer futbal, prečo sme myslieť na to skôr? Ale nič viac.A budete potrebovať viac než žraloky a búrka pretiahnuť tento baculatou bielu kačicu z kávy a čokolády Monte sušienky na pohovke v týchto našich milých severných plážach lorda pána Lilley je na hlbokom juhu a REMONDIS štadióne priľahlé južnej pláže Kraje, vziať že do banky cez Centrebet.

Sharks nejako pokračovať vyhrať. Sú v priamom pätinu na 28 bodov a vyhral osem z posledných deviatich zápasov. Sharks! Osem z deviatich!Oni porazili kravy minulý týždeň, bez buď Fifita (dvojčatá, ktoré by mohli byť prijaté v miestnosti s Nick Kyrgios a nútený podstúpiť to, čo som chcel volať dobytka prod terapia) s chrbtovú líniu by ste sa späť do poprsia cez líniu hippie ulíc demonštranti.

k dispozícii je Livewire Jack Bird (narodený 1995, rok som bol nástroje ov HG Kingswood, troch-on-the-stromu, bol som chladnejší ako Fonzie) a ďalšie Ben Barba a krídlo muž Valentine Holmes, ktorý môže skákať ako vydra a má najlepšie názov porno v rugby l iga. A ich útočníci sú mäso-ax než človek.

Storm? Kto vie?Dvadsať-ročný Cameron Munster je beh neobmedzený na obrancu a Cameron Smith a Cooper Cronk vedieť viac o demontáži obranných línií než Rommela. Ale Storm, neviete, kto vám objaví. Oni prehrali Tigers druhý týždeň. Potom bičovaný Titánmi. A tento týždeň čeliť Sharks k boju o piate miesto. Bude to brutálne. A budem ponoriť svoju čokoládovú Monte v šálke čaju niekoľkokrát pozdraviť svoju statočnosť.

Ostatné hry ste mohli sledovať pri žehlení svojej pondelňajšej pracovné košele sú Tigre-rytieri, Roosters úhory a Buldoci-Titans.


Žádné komentáře:

Okomentovat