pátek 14. dubna 2017

Súdne príkazy uvádzajú obnoviť Jerry Sandusky je Penn State dôchodok

Štát musí obnoviť $ 4,900-a-mesačné penziu bývalej Penn State asistent futbalového trénera Jerry Sandusky, ktorá bola odňatá pred tromi rokmi, keď bol odsúdený na desaťročia vo väzení na obťažovania detí presvedčenie, súd nariadil v piatok.

A Commonwealth Court panel rozhodol jednomyseľne, že odchod do dôchodku Board zamestnancov štátu nesprávnemu záveru Sandusky bol Penn State zamestnanec, keď spáchal zločiny, ktoré boli základom pre dôchodkové prepadnutie.

"doska zjednotil požiadavky, ktoré pán Sandusky sa zapojili do, práce týkajúce sa 'PSU a že zapojiť sa do tejto práce, pre' PSU, "napísal sudca Dan Pellegrini. "Pán.Výkon Sandusky sa slu žieb, ktoré využívali PSU ho nemá vykresliť PSU zamestnanca. "Jay Paterno kniha obhajuje zosnulom otcovi cez Penn State zneužívanie sexuálny škandál Viac

Sandusky, 71, nazbierali $ 148,000 paušálnej sumy pri odchode do dôchodku v 1999 a začala dostávať mesačné platby vo výške $ 4,900.

na doske sa zastavil tieto platby v októbri 2012 v deň, keď bol odsúdený na 30 až 60 rokov väzenia za pohlavné zneužívanie 10 detí. Porota ho uznali vinným z 45 počtov pre trestné činy, ktoré sa pohybovali od starostlivosti a maznanie násilných sexuálnych útokov.Hoci zamestnanci Penn State sa neuvádza pracovníkmi, zamestnanci vysokých škôl sa môžu zúčastniť štátnej vlády dôchodkového systému.


Žádné komentáře:

Okomentovat