čtvrtek 13. dubna 2017

Minnesota stratiť maskota ako Ragnar Viking požaduje $ 20,000 za NFL hre

Minnesota Vikings čelí veľa hodných protivníkov v rokovaní o zmluve v priebehu rokov. Nemalo by byť žiadnym prekvapením, že Ragnar Viking bol jedným z najviac divoký. Aaron Rodgers popíchnutí Russell Wilson:, Myslím, že Boh bol Packers fanúšik tonight 'Viac

Vikingovia v pondelok oznámil, že neboli schopní dosiahnuť novú dohodu o zmluvu s Joe Juranitch, muž, ktorý hral Ragnar za posledných 21 rokov a hľadal docela navýšenie drancovať tímu domáce zápasy a štrajk strach do sŕdc svojich protivníkov, zatiaľ čo vrčí na ne na vrchole svojej fialové motocykla.

Ragnar sa žiada o Unibet-Registrácia zda rma $ 20,000 na hru v priebehu nasledujúcich 10 rokov.To by bolo $ 1,6 m viac ako desať rokov po ôsmich pravidelnej sezóny domácich zápasov za sezónu a 2 m $, ak sa zahrnuli preseason hry. Osoba, hovoril pod podmienkou anonymity, pretože tím nemá verejne diskutovať o rokovaní o zmluve.

A fanúšikovskú základňu od roku 1994, statný fúzatý Ragnar viedol Vikingami z tunela na motorke počas pregame predstavovaní, nosiť helmu a rohy kožušiny.Ale keď Vikingovia hostil Detroit Lions v nedeľu vo svojom domovskom otvárač, Ragnar nebol nikde k nájdeniu.


On posielal správu na svojej stránke na Facebooku, ktorá mala jeho obrázok v plnom Ragnar odeve, zatiaľ čo sledoval hru na televíziu.

"To nie je dobrý pocit sedieť doma," čítať správy. "To nie je môj choice.I nerobia tie decisi ons..At tomto okamihu bol vyrobený pre mňa. Cnie sa mi po všetkých svojich fanúšikov a vašu podporu .Ste je všetko zostať pozitívne, ako sme vpred. "

Ragnar bol nezávislý dodávateľ a nie je oficiálnym členom tejto organizácie. Od roku 2007 je rozdelil reflektor v Minnesote s Viktorom, tím oficiálny maskot.Ragnar urobil asi 1500 $ za hru v minulej sezóne.

Vikingovia reagovali na početné žiadosti od fanúšikov aj médií v pondelok s tvrdením, že uviedlo, že mal "viac konverzácií" s Juranitch ale neboli schopní dosiahnuť novej dohody.

"Vikingovia veľmi vážime toho, čo Ragnar znamenala pre organizáciu a fanúšikov v posledných dvoch desaťročiach," uviedol tím. "Máme v úmysle ctiť jeho 21 sezón na ihrisku počas 2015 Vikingami domáci zápas a my ho privítame na budúce slávnostných akciách. Vždy budeme uvažovať Ragnara dôležitou súčasťou histórie Vikingov. "

stavky na Betclic

Žádné komentáře:

Okomentovat