sobota 15. dubna 2017

FFA Cup: Víťazstvo, Adelaide City a Mariners ľahko prehľadávať

Rozprávky boli nedostatkovým tovarom v FFA pohári 16. kole v utorok A-League kluby Melbourne Victory a Central Coast Mariners zmiernil na víťazstvo nad spodnú opozícii lige.

Melbourne prekonaný Canberra založené Tuggeranong United s súťažného vysokou 6-0 víťazstvo v národe je kapitál. Central Coast mal tvrdšie čas v Brisbane, ale zaznamenal ťažko bojoval 3-1 víťazstvo nad Olympic FC.

Došlo radosť, ale pre obrie zabijaci Adelaide City, ktorý držal svoje pohárové ambície nad vodou s tuhý 1-0 víťazstvo nad Brisbane Strikers. Osamelý Anthony Costa gól tesne pred polčas oddelené tímy, čo bolo prvé stretnutie me dzi týmito dvoma bývalými National Soccer League majstrov od roku 2003.Neskoré červená karta pre štrajkujúci David Salin skončil hosťuje nádeje as Adelaide City presunul do štvrťfinále potom, čo skvele upustiť A-League grand finalistov Západnej Sydney Wanderers minulý mesiac.

V Canberra, víťazstvo dopredu Besarta Berisha a Connor Pain ukradol show s druhým zriaďovania hetriku pre klub nové No9 ktorý prišiel z Brisbane Roar v off-sezóny. Melbourne sa málokedy trápia pred pozemné rekord 5,000 silný dav na Vikingov klubu.Marža bola 3-0 po iba 20 minútach ďalšieho podpisu francúzsky obranca Matthieu Delpierre, tiež na cieľ pred ďalšou údermi od Gui Finkler a bolesti.


"Keď sme dostali prvý gól sme usadil" povedal kouč Melbourne Victory Kevin Muscat. "Máme veľa z dnešnej noci, a to bol dob rý hit-out".

plodný Berisha, Bet365-Bonus zadarmo ktorý strelil svoj prvý hetrik za víťazstvo, povedal, že jeho spoluhráči boli zamerané z otvorenia píšťalku.

"Tento kalich je tak dôležité pre náš klub," povedal. "Musíte vziať tieto hry veľmi vážne.Tím kombinovaný dobre a Connor [Pain] je skvelý pomáhať človek. "

Mariners zdal byť na trati pre pohodlné víťazstvo v olympijskom FC s prvou polovice bránky Nick Fitzgerald a Mat Sim. Ale gól čoskoro po polčase z Jacob McLean zastavený pre námorníkov na obrátkach, a oni potrebovali neskoré pečatidlo z Glen Trifiro na zabezpečenie posteľ dole výsledku a miesto v posledných ôsmich rokov.

finále z večer videli bývalí národné majstri Sydney Olympic trpí elimináciu s 2-1 domácej prehre Bentleigh Greens.

Stávkové bonusy Bet365

Žádné komentáře:

Okomentovat