čtvrtek 20. července 2017

Reprezentačný akcie sú odmenou, myslia si v Karlových Varoch

Už vlani podobný bet365 bonus kemp usporiadal Vladimír Růžička, rovnako sa rozhodol aj jeho nástupca a menovec Vůjtek. "Chceli sme hráčov vidieť na ľade. Na niektorých bolo poznať, že sú na ľade kratšiu dobu. Určite je to ale dobrý nápad. Boli tu chlapci bez medzinárodných skúseností, ktorí by v budúcnosti mohli do národného tímu nakuknúť. Až prídu na ďalšiu akciu, nebudú tak vyliahnutí, "hovorí s úsmevom jeden z asistentov Josef Jandač.

Prínos v podobnej akcii vidí aj karlovarský kouč. Práve Vachovec s Koblasa by postupne mali preberať vedúca úloha v Energiu. V nadchádzajúcej sezóne, alebo v rokoch nasledujúcich. "Myslím si, že pre mladú krv a menej okukané chlapc ov je to dobrá príležitosť. Skúsiť si niečo nové, treba zapôsobiť na reprezentačný trénermi.Pre nás absencia Michala s Petrom v prvom týždni prípravy na ľade nebol žiadny problém. "

Zádrhel videl bývalý lodivod slovenského tímu. Alois Hadamczik odmietol pustiť svojich hráčov, aktuálne pôsobí v brnenskej kométe. Podobne vo Varoch nemyslel. "Ani nás nenapadlo, že by sme chalanom kemp zakázali. Ale nechcem hovoriť, kto čo a ako. Toto je čisto vec a rozhodnutie v Brne, "odmieta Mlejnek bet365 akokoľvek rozoberať pozícia jedného z favoritov domácej súťaže.

Energie predsa len nie je pravidelným dodávateľom hráčov pre medzinárodnú scénu. Hoci na uplynulom sústredení boli skôr mladší hráči takpovediac druhého sledu, svoj prínos rozhodne malo. Mlejnek s kolegom nemali problém aj z iného dôvodu. Boj o zostavu.V kométe sa hr á pravdepodobne o viac miest, v ohrození môže byť širší okruh hráčov.

bet365 mobil

"U nás podobná situácia nie je. My mužstvo máme…nechcem hovoriť uzavreté, že sa o nič nebojuje. Ale nemáme tu dvadsaťosem chalanov, ktorí by bojovali o dvadsiatku.


Asi bet365 stavky dokážem pochopiť, že v takom prípade sa niekomu nehodí, na týždeň o tých hráčov prísť, "pridáva svoj názor.

Vachovec s Koblasa už sa ale zapojili do prípravy Energia. Vo štvrtok naskočili do úvodného prípravného zápasu, domovský dokonca skóroval. Urastený center Vachovec sa stal dôležitou súčiastkou zostavy. Tréner obaja dobre pozná už z jun iorskej kategórie.Plzeň zase po určitej dobe vyslali svoje borca ​​na skusy. "Pre každého hráča, ale aj klub je predsa super odmenou pozvánka do národného tímu," vedia spoločne. Zákazy nehrozí ani náhodou.

bet 365

Žádné komentáře:

Okomentovat