čtvrtek 20. července 2017

Generálka futbalovej Olomouca na ligu? Humus, zúril kouč Kalvoda

Futbalisti Olomouca mali mať voľnú nedeľu, biednym výkonom v generálke s treťoligovým Prostějovom, ktorý so šťastím zdolali 1: 0 po trefe ofenzívnej posily Juraja Halenár, sa však o odpočinok pripravili. Týždeň pred štartom prvoligového kolotoča rozbesnil trénera Leoša Kalvoda na maximum. "Bol to veľký humus. A bet365 to som veľa mierny. Inak tomu nemám čo povedať. "

Lavičky Androva štadióne boli ešte zahalené do farieb nedávno skončeného európskeho šampionátu hráčov do 21 rokov, sigmákům podľa herného prejavu akoby ani nedochádzalo, že ostrý štart domácej sezóny po návrate z druhej ligy je už za dverami. Vo veľkom dusný sa im nechcelo moc behať.Kalvoda prirobili na čelo veľa vrások. "Poraď te mi, kto teraz v Tepliciach nastúpi," pýtal sa po generálke novinárov.

To je otázka pre vás, tréner.

"Ale áno, jasno samozrejme mám. Avšak aj hráči, ktorí mali byť v základnej zostave, ma teraz vôbec nepresvedčili. To je zlý, že takí hráči hrajú týždeň pred ligou takhle o svoje posty. "

Pre zlý prístup nenašiel ospravedlnenie. "Čím to je? To ťažko povedať. Ak sa niekto bude vyhovárať na horúco, ktoré bolo pre oba mančafty rovnaké?Ja jednoducho neviem pochopiť, že jeden zápas sme dokázali dať Myjave päť gólov a teraz predvedú taký výkon…"

Prostějov, ktorý je ešte len na štarte prípravy, mohol v druhej polovici vyrovnať, ale útočník Kroupa spálil dve tutovo šance: hlavičku zblízka mu perfektne na čiare vytiahol Reichl, ktorý po prestávke nahradil v bránke buchtu, a potom sám pred gólmanom strieľal po zemi tesne okolo ľavej tyče. "Chalani podali zodpovedný výkon bet 365 a je škoda, že sme nepremenili šance. Sigma držala loptu, ale na šance sme vyhrali, "domnieval sa prostějovský tréner František Jura.

" Ja nijako nepodceňujem Prostějov, je to kvalitný tím so skúsenými hráčmi, ale s treťoligovým mančaft by sme si mali poradiť ďaleko lepšie.Nie že by sme nemali šance, nedostali sme gól, ale predviedli sme hrôzostrašný výkon, "zopakoval Kalvoda rozladene.


Tímu pridal za trest nedeľné tréningovú jednotku. "Mali mať voľno, majú tréning. A vydiskutujú si to v kabíne. "

Potešiť ho tak mohla len bránka Halenár, ktorý z uhla po krásnej Petrovom kolmicu prehodil gólmana. Skúsená slovenských posila sa však ukazuje skôr ako podhrotový hráč než útočník, s Prostějovom nastúpil Ha lenár v prvej polovici na pozíciu desiatky, ktorá však obvykle patrí Michalovi Ordos. Kalvoda čaká dilema.

"Asi hej, nemôžu tam hrať dvaja. Budem sa bet365 stavky musieť rozhodnúť, "podotýka. "Juraj je hráč, ktorý do toho dá kvalitu, ale nie je hrotovým útočníkom rovnako ako Kuba Petr.A keď chýba Vašíček s chorým, tak hráme vlastne bez útoku, "upozorňuje na nedostatok výberu, ktorý sa mu zúžil tiež v obrane.

bet365 bonus obávať znovu-koniec-kvôli-kolenu "> Obrancovia Bystroň hrozí znovu koniec kvôli kolenu

Skúseného stopéra Davida Bystroňa znovu čaká operácia kolena a jeho opätovný návrat do profifotbalu nejde predvídať. Vedľa kapitána Rajnoch tak zrejme dostane šancu rovnako ako v generálke navrátilec z hosťovania v Znojme Jarosl av Svozil. V Košiciach by sa teraz hodil ostřílenější Pavel Dreksa, ktorý by mal však pôsobiť v Karvinej, za ktorú už v sobotu skóroval v príprave proti Baníku (3: 0), alebo skúsený Aleš Škerle, ktorého zase ale Hanáci poslali hosťovať do Bohemky.Je tak možné, že ešte stopéra budú zháňať.

Zato o brankárskej jednotke už má Kalvoda jasno. "Ale ešte to neprezradím." V prvom jarnom kole bude musieť Sigma výrazne pridať. "V Tepliciach budeme hrať skôr defenzívnejšie, ale s takou hrou, čo sme predviedli v generálke, by sme odišli s plačom," uvedomuje si Kalvoda.

"To ale samozrejme nič neznamená, Sigma bude hrať v lige s väčšou motiváciou než proti nám, "mieni Jura.

bet365 mobil

Žádné komentáře:

Okomentovat